Wat doen we

Een sterke communicatie en een duidelijke boodschap zijn belangrijk om uw doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Het grafisch ontwerp van al uw communicatiemateriaal moet het imago uitstralen dat u wil bereiken, zowel offline als online.

Wij zijn een klein team, maar beschikken over een groot netwerk. Wij geloven dat elk project zijn eigen specialisten nodig heeft. Zo brengen we onze eigen kennis en de kennis van onze freelancers samen om uw project uit te werken.

Zenweb is uw vast aanspreekpunt en beheert uw project volledig.


Webontwerp

Websites, door Zenweb ontwikkeld, zijn op maat gemaakte en kwaliteitsvolle projecten. Wij ontwerpen alles zelf en luisteren naar de wensen van de klant.

Uiteraard zorgen wij voor een passend ontwerp in uw huisstijl en staat het gebruiksgemak van uw bezoekers centraal. De creatie en het ontwerp van de website gebeurt dan ook in nauwe samenwerking met de klant.


Webontwikkeling

Zenweb is gespecialiseerd in het ontwikkelen van betaalbare webapplicaties die gebouwd zijn met een eigen Content Management Systeem. Dit CMS systeem is uiterst gebruiksvriendelijk en laat toe dat u uw website zelf kan beheren.

Belangrijk: hier zijn geen licentiekosten aan verbonden!


Webmarketing

Webmarketing, ook wel internet- of online marketing genoemd, brengt het creatieve en technische werkgebied samen. Daaronder is te verstaan: ontwerp, ontwikkeling, adverteren en verkoop.

Zoals iedereen weet, heeft een website nood aan bezoekers. We kunnen vandaag niet meer rond de verschillende zoekmachines heen. Het optimaliseren van uw website voor deze zoekmachines is dus een must. Dit kan zonder betalende advertenties, wat men Search Engine Optimization (SEO) noemt. Het kan ook betalend door te adverteren op internet, dit noemt men Search Engine Advertising (SEA).

Zenweb zorgt voor uw SEO en/of SEA, zodat uw website goed scoort in de hedendaagse zoekmachines, zoals Google.